Webová aplikace pro uspávání dětí

Jako rodič jsem potřeboval jednoduchou aplikaci pro pouštění šumu pro upsávání svého dítěte, ukázalo se, že je vlastně netriviální problém najít nějakou smysluplnou, levnou, případně zcela zdarma, co by uměla přehrávat ve smyčce a měla zároveň použitelný časovač vypnutí…

Pro mě nejjednodušší bylo Spotify - nahrávek je tam spousta, jenže fakt hodně žere baterku a zároveň časovač vypnutí umožňuje maximálně 1 hodinu a já zjistil, že tam ten šum potřebuji někdy nechat hrát. YouTube na tom bylo ještě hůř…

Alternativou je najít a stáhnout si nějakou nahrávku a pak pomocí vhodného přehrávače přehrát ve smyčce a časovačem vypnout… Nyní to už konečně umí VLC, ale naklikat si to vše, stále není úplně jednoduché jako mít na to aplikaci.

Úplně nejlepší alternativou by bylo najít si nějakou aplikaci, jenže na iOS jsem žádné smysluplně levné aplikaci nenašel, a dávat za předplatné appky 1200 Kč za rok je prostě nesmysl. Možná je na Androidu situace jiná, jenže vůči ní mám jiné výhrady.

Dospěl jsem tedy k tomu, že jsem udělal jednoduchou webovou aplikaci Dream Sleep (https://dreamsleep.app), která funguje v prohlížeči, lze si ji „nainstalovat“ přidáním záložky na plochu a umožňuje fungovat i offline. Na výběr jsou 4 šumy (hnědý, bílý, růžový a déšť).

Ukázka:

Ukázka aplikace Dream Sleep

 
16. 10. 2023 10:22 rodičovství, užitečné


Tagy

informace (20), návod (2), mysql (1), užitečné (7), internet (1), komix (99), ironie (1), humor (99), Bůh (2), škola (38), plánování (1), Čas (2), hříchy (1), otroctví (1), esej (4), Erasmus (24), project management (2), programming (17), teamwork (1), bad code (1), práce (2), clean code (1), good architecture (1), společnost (3), rodičovství (2)

Hledání

Odběr zpráv

RSS feed Blog (RSS)