Poznávačka přírody

S blížícím se koncem mého magisterského studia si bylo potřeba vybrat téma diplomové práce. Stejně jako u bakalářky jsem chtěl zpracovat něco, co bude ve výsledku užitečné a použitelnější pro větší okruh lidí.

Naskytla se pro to ideální příležitost... zkusit použít teorii, která je použita za Slepými mapami, akorát pro učení zvířat a rostlin.

Po poměrně dlouhé době projekt dospěl do fáze hodné pro veřejnost. V současnosti má Poznávačka přírody jedno téma "Česká zvěř", které obsahuje 627 organismů a celkem 3079 jejich reprezentací.

Jak to vypadá:

Kvízů a podobných nástrojů je na internetu spousta... ale většinou jsou to natvrdo sestavené série otázek, které vám dávají neustále stejné otázky se stejnými obrázky.

Poznávačka přírody si oproti tomu pamatuje jak, který organismus už umíte... a ze všech odpovědí odhaduje jak jsou konkrétní organismy těžké. A tak vám může pomáhat když ten organismus neumíte či vám naopak dávat pořádné výzvy když už to umíte.

Takže směle do učení a pak ven, užít si nově nabytých zkušeností v praxi ;-)

 
13. 11. 2015 11:43 informace, škola


Tagy

informace (20), návod (2), mysql (1), užitečné (7), internet (1), komix (99), ironie (1), humor (99), Bůh (2), škola (38), plánování (1), Čas (2), hříchy (1), otroctví (1), esej (4), Erasmus (24), project management (2), programming (17), teamwork (1), bad code (1), práce (2), clean code (1), good architecture (1), společnost (3), rodičovství (2)

Hledání

Odběr zpráv

RSS feed Blog (RSS)