Erasmus #6: Víkendové výletování

V sobotu jsem se připojil k jiné buddy skupině na výlet na Studenterhytta (horskou chatu provozovanou studenstkým spolkem při UiO).

Což znamenalo, že jsme se autobusem svezli kousek za Oslo a poté se vydali po cedulích. Témata se ustálila především na Norsko, volný čas a studium tady a v zahraničích, včetně porovnávání.

Po asi 5 kilometrové trase po zledovatělé silnici, která byla sice posypaná, ale člověk musel dávat pozor jestli je ještě kamínku dost, nebo už ne... jsme dorazili k chatě.

Uvnitř jsme si dali teplou čokoládu a vafli a po asi 2 hodinkách se rozhodli pro návrat zpět.

V neděli bylo sice mrazivo, ale jinak bylo počasí pěkné, takže jsem se vydal na asi 1,5hodinovou procházku kolem jezera Songsvann...

Cesta zledovatělá, ale většinou posypaná neodradila vůbec nikoho (viděl jsem asi desítku joggerů), kolem jezera byly četné lavičky, na kterých kempovali skupiny lidí se svačinami a občas i nějakým menším ohněm na zahřátí.

 
18. 1. 2015 23:01 Erasmus, škola


Tagy

informace (20), návod (2), mysql (1), užitečné (7), internet (1), komix (99), ironie (1), humor (99), Bůh (2), škola (38), plánování (1), Čas (2), hříchy (1), otroctví (1), esej (4), Erasmus (24), project management (2), programming (17), teamwork (1), bad code (1), práce (2), clean code (1), good architecture (1), společnost (3), rodičovství (2)

Hledání

Odběr zpráv

RSS feed Blog (RSS)