Erasmus #2: Kuchyně

Upozornění: tento zápisek bude čistým hejtem (po vzoru 1000vecicomese­rou.cz).

To si takhle řeknete, že si uvaříte ke své první večeři brambory a vrhnete se do (sdílené) kuchyně…

Po chvilce prohlížení obsahu kuchyně:

No jako první jsem hledal hrnec, našel jsem dva s totálně černým dnem, takže jsem ustoupil a došel k názoru, že zkusím pánvičky… těch jsem pro změnu našel 8 a to poměrně zničených… vybral jsem tu nejmíň nebezpečnou a mentálně si připsal na nákupní seznam do IKEI „hrnec“.

Pak jsem se dal do hledání příborů… našel jsem spoustu vidliček, čímž to ale končilo. Hrnky jsem našel 2, talířů doslova pár.

To nádobí by se ještě jakžtak dalo odpustit, oficiálně tady být nemá být vůbec žádné. Jenže…

Při hledání volné skříňky jsem nejen zjistil, že jsou všechny totálně zaplněny věcmi, ale taky kde se nachází velká část nádobí, většinou se zbytky…

To jsem ještě nezmínil haldy dávno již odkapaného i neumytého nádobí.

Pak jsem se přiblížil k ledničkám (ano máme dvě), kterých jsem se začínal bát, protože jsem si vzpomněl nějakou knížku od Adama Douglase, ve které si hlavní hrdina raději pořídí novou ledničku, než aby se musel vypořádat se zkaženým jídlem.

Prvě jsem si přečetl vzkaz od jistého Maxmiliána, že už postrádá pár krabiček… a potom jsem jednu z ledniček otevřel – vnitřek se raději nebudu snažit popsat… ale vizuálních a čichových dojmů bylo až příliš mnoho (a když dodám, že kuchyň má i balkón, asi domyslíte co na něm bude…).

Jako ta společná kuchyň je určená pro 8 lidí… Každý má (mít) svoji skříňku a čtvrtinu ledničky (a půlku království k tomu, že…) a o to se starat… To přece není tak náročné jako se starat o celou kuchyň!

Tak nějak si myslím, že kdyby všichni lidé najednou zmizeli, tak by se takhle naše planeta (nebo minimálně okolí veškerých lidských obydlí) stala naprosto neobyvatelnou… a domnívám se, že to autoři post-apokalyptických románů dost ignorují.

P.S. Nakouknul jsem taky do sklepů, jídlo tam naštěstí nebylo, ale tím výčet pozitiv končí.

P.P.S. Tak jsem si zahejtoval a teď jdeme pozitivně :-P

 
10. 1. 2015 23:00 Erasmus, škola


Tagy

informace (20), návod (2), mysql (1), užitečné (7), internet (1), komix (99), ironie (1), humor (99), Bůh (2), škola (38), plánování (1), Čas (2), hříchy (1), otroctví (1), esej (4), Erasmus (24), project management (2), programming (17), teamwork (1), bad code (1), práce (2), clean code (1), good architecture (1), společnost (3), rodičovství (2)

Hledání

Odběr zpráv

RSS feed Blog (RSS)