Erasmus #12: Výletování

Další týden příjemně uběhl, tento týden byl poněkud náročnější, protože četby bylo "o něco" více než předchozí týdny. Přesto se do něj ještě vešla Prezentace národů, což má být večer, kde se prezentují dva národy (resp. státy... ach to dědictví národních států). První na řadu přišlo Norsko a Česká republika (s aktivitou přišli Češi). Po prezentaci následovala malá ochutnávka vybraných "národních" jídel, po kynutých lívancích i bramborácích se jen zaprášilo.

V sobotu jsem si pak udělal krátký výlet v okolí Sognsvanu, protože jsem našel dobrý mapový server.

Neděli jsem původně plánoval ponechat zcela klidnou, nicméně jsem tak nějak zjistil, že je v Oslu světový pohár v biatlonu, ze srandy jsem kouknul na cenu lístků a ona byla celkem i přijatelná...

Šampionát probíhal na Holmenkollenu, lístky jsem měl na kopec vedle stadionu, který byl ze všech stran obklopen soutěžní trasou, segmentování nakonec nebylo, takže jsem se mohl volně pohybovat, kde jsem chtěl a i střílení jsem prostřednictvím obrazovky viděl :-)

Průběh byl vcelku příjemný, napínavý (v jednom případě s dobrým koncem, v druhém ne zas tak špatným :P) jen byla poněkud zima, protože jak už to na kopcích bývá... fouká tam.

Rozhodně potěšila nepředražené kakao za 20 NOK (nejlevnější džus se dal sehnat za 5 NOK) a spořádanost při příjezdu i odjezdu.

 
15. 2. 2015 21:51 Erasmus, škola


Tagy

informace (20), návod (2), mysql (1), užitečné (7), internet (1), komix (99), ironie (1), humor (99), Bůh (2), škola (38), plánování (1), Čas (2), hříchy (1), otroctví (1), esej (4), Erasmus (24), project management (2), programming (17), teamwork (1), bad code (1), práce (2), clean code (1), good architecture (1), společnost (3), rodičovství (2)

Hledání

Odběr zpráv

RSS feed Blog (RSS)