Erasmus #11: Pošta

Jako každá jednotka i já mám svoji poštovní schránku, kterou chodím (pravidelně) vybírat... Není ovšem v domě, kde bydlím, ale v budově se supermarketem Kiwi (očividně to berou vážně, box s kiwi za 2.5 NOK mají hned u vchodu).

Samotné schránky jsou umístěné ve dvou slepých "závrtech" do budovy. První co vás zarazí když vejdete dovnitř je otázka: "Proč jsou tu ty popelnice?", kterou si zodpovíte v momentě, kdy svou schránku poprvé otevřete a je plná reklamních letáků (což je bohužel stav, který se opakuje několikrát do týdne).

Záhy vás napadne "No, nezbyde než si tam dát nálepku NO SPAM...", ale pak zjistíte, že vzhledem k tomu, že schránky jsou otevřené z druhé strany, odkud se plní, tak vám to příliš nepomůže.

Co se adresy týče, tak pro ty, co si ji ještě nevygooglili v norských zlatých stránkách, tak je následující:

Jan Drábek  
H0308
Olav M. Troviks vei 26  
0864 Oslo  
Norway

Takže pokud mi chcete napsat old-school papírový dopis, směle do toho, na odpovídání jsem patřičně připravený ;-)

A protože je Kringsjå víceméně studentské sídliště, koluje o něm řada vtipů a memeček:

 
10. 2. 2015 11:26 Erasmus, škola


Tagy

informace (20), návod (2), mysql (1), užitečné (7), internet (1), komix (99), ironie (1), humor (99), Bůh (2), škola (38), plánování (1), Čas (2), hříchy (1), otroctví (1), esej (4), Erasmus (24), project management (2), programming (17), teamwork (1), bad code (1), práce (2), clean code (1), good architecture (1), společnost (3), rodičovství (2)

Hledání

Odběr zpráv

RSS feed Blog (RSS)