Erasmus #10: Všehosměs

Čas plyne, děje se spousta věcí, ale řád se mezi nimi ještě úplně nevynořil... Můj oficiální (a také totálně nepovinný) rozvrh se ustálil na třech blocích: pondělí 10-14, úterý 10-12 a čtvrtku 13-16. A mimo to mám "volno", které je ovšem zdánlivé, protože týdenní nálož povinné četby je zbraní hromadného časoničení:

"Hi all, background literature for Monday is Benyon, D. (2010): The first 5 chapters. Please take time to skim through, it is a nice weekend activity, no heavy stuff. :-)" (to je 100 stránek).

Ale nemůžu říct, že by mě to nebavilo, ta příprava z jiných materiálů dělá tu výuku dost jinačí... a kdybych měl nějaký předmět učit, tak tam tu četbu a návazné aktivity určitě dám.

Kromě školy si chodívám zahrát deskovky, poměrně hezký výběr převážně strategických deskovek přijde vhod (jen mi tu tematicky chybí Greenland :P)

Už delší dobu mi leží na disku "divný" norský film Trollhunter, o kterém jsem si říkal, že nejlepší bude s partou dalších lidí, návazné hlasování ale ukázalo, že budu muset vynaložit ještě nějakou míru přesvědčování, neb vyhrál film Kon-Tiki o Thoru Heyerdahlovi, který podnikal šílené výpravy a o jeho nejslavnější, plavbě na voru z Peru na Galapágy, byl tento film a nebylo to vůbec špatné :-) I když ten člověk musel být šílenec.

Také jsem byl v místní národní galerii, kde měli celkem kompaktní výstavu zaměřenou převážně na umělce a obrazy spojené s Norskem... Mimojiné i jeden z originálů Munchova výkřiku (pro množství lidí fotících selfie je těžké si ten obraz pořádně vychutnat).

A v neposlední řadě jsem se věnoval běžkování, tedy převážně snaze zjistit jak nespadnout když jedu (skill nespadnout když stojím už jsem jakžtak zvládl).

 
6. 2. 2015 18:24 Erasmus, škola


Tagy

informace (20), návod (2), mysql (1), užitečné (7), internet (1), komix (99), ironie (1), humor (99), Bůh (2), škola (38), plánování (1), Čas (2), hříchy (1), otroctví (1), esej (4), Erasmus (24), project management (2), programming (17), teamwork (1), bad code (1), práce (2), clean code (1), good architecture (1), společnost (3), rodičovství (2)

Hledání

Odběr zpráv

RSS feed Blog (RSS)